מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פרפה תות

למוס
1 כוס תותים חתוכים לקוביות
1 חלבון ביצה
1 כוס סוכר
מיץ מ - 1/2 לימון
שמנת מתוקה
1 כף סוכר

 

 

 

לרוטב תות
1 כוס תות
1/2 כוס מים
1/2 כוס סוכר
מיץ מ- 1/2 לימון
2 כפות ליקר

 

לשים בקערה את התותים, החלבון, הסוכר, מיץ הלימון.
• להקציף הכל יחד עד לקבלת קרם קצפי והתערובת מכפילה או את נפחה.
• בקערה נפרדת להקציף את השמנת עם כף סוכר.
• לקפל יחד בקלות את הקצפת עם קציפת התות.
• להעביר לתבנית טאפרוור או אחרת מרופדת בניילון נצמד.
• לאחסן במקפיא למשך לילה לפחות

 

• להרתיח על אש קטנה את המים עם הסוכר למשך 10 דקות, לרסק בבלנדר את התותים.
• לערבב יחד את מחית התותים וסירופ הסוכר, להוסיף מיץ לימון וליקר.
• לאחסן במקרר.

בזמן ההגשה יש לשפוך מעט רוטב מעל מנת ההגשה.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס