מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

פלאן ארגנטינאי

חומרים
2 ליטר חלב
2 כוסות סוכר
2 כפות תמצית וניל
6 ביצים מס' 1
סוכר לקרמל

אופן הכנה
• לבשל על אש קטנה את החלב והסוכר + וניל – להרתיח עד שיגיע לחצי מהכמות.
• לצנן היטב.
• לערבב בקערה את הביצים באופן שהחלמון והחלבון יתערבבו אך לא ליצור בועות.
• לצקת את הביצים לתוך החלב המצונן ולערבב.
• לשרוף סוכר לקרמל, לשפוך אותו לתחתית תבנית או תבניות קטנות של פלאן.
• לשפוך מעל את תערובת החלב.
• לחמם תנור לחום בינוני, להכין אמבט מים שבתוכו אופים את הפלאן.
• לכסות את הפלאן בנייר אפיה שלא ישרף, לאפות עד להשחמה. לבדוק אם מוכן בעזרת קיסם עץ שצריך לצאת יבש.
• לאחר הצינון לאחסן במקרר, ולפני ההגשה להפוך לתבנית עם דפנות גבוהות לאגירת נוזל הקרמל.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס