חומרים
בישקוטים לבסיס
קופסת שימורי אפרסקים
קופסה חלב משומר
כמות זהה של חלב רגיל
2 חלמונים
ליקר או ברנדי
שמנת מתוקה מוקצפת
אופן הכנה
• לבשל על אש קטנה את שני סוגי החלב עד שיסמיך, אך לא ירתח.
• להוריד מהאש ולהוסיף את החלמונים.
• לרפד תבנית מלבנית בבישקוטים – טבולים ברוטב שימורי האפרסקים וברנדי.
• לסדר מעליהם פרוסות של אפרסקים.
• לשפוך מעל האפרסקים את סירופ החלב בעודו חם.
• לצנן ולעטר בקצפת.
• לאחסן במקרר לפחות 6 שעות לפני ההגשה.