מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

אגוזים מסוכרים לקישוט עוגות

חומרים
1 כף מחוקה חמאה או מרגרינה
3 כפות גדושות סוכר
50 גרם אגוזים

אופן הכנה
• במחבת קטן, להמיס את החמאה, להוסיף את הסוכר, להמיס עד להיווצרות קרמל מוזהב.
• להוסיף את האגוזים ולטגן מעט תוך כדי בחישה – להשגיח שלא יישרף.
• להוריד מהאש, לפזר את התערובת על קרש חיתוך, להפריד את האגוזים הדבוקים בקרמל ולהניח להתקרר.
• לאחר הצינון לשבור מעט את האגוזים ולפזרם לקישוט מעל עוגה מצופה בקרם כלשהו.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס