מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

קרם שוקולד לציפוי עוגות

חומרים
1 כוס סוכר
1/2 כוס קקאו
1/2 כוס מים
1 כף רום
1 כף וניל
1 כפית נס קפה
200 גרם חמאה או מרגרינה רכה
1 חלמון ביצה

אופן הכנה
• להמיס על אש קטנה סוכר, מים, קקאו.
• להוריד מהאש ולהוסיף את התמציות והקפה. להעמיד לצינון.
• להקציף את המרגרינה עם החלמון ולהוסיף בהדרגה תוך כדי הקצפה את תערובת הקקאו המצוננת. להמשיך להקציף עד לקבלת קרם אוורירי.

« הקודם
הבא »
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס