מהמטבח של ורדה
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים
  • אודות
  • בשרים ודגים
  • סלטים
  • עוגות
  • פשטידות ומאפים מלוחים
  • קינוחים
  • תוספות ומרקים

תפוחים אפויים בסירופ מייפל

חומרים
6 תפוחים חמוצים גדולים
חצאי אגוזים
1/2 כוס ריבת משמש
1/2 כוס סירופ מייפל
3 כפות חמאה או מרגרינה
1/2 כפית קינמון

אופן הכנה
• להוציא את הליבה מהתפוחים, לחרוץ חתך סביב התפוח ברבע העליון שלו.
• להעמיד את התפוחים בתבנית אפיה בעלת שוליים גבוהים, לנעוץ אגוז בגומת הליבה, מעל למלא בכף ריבה, לצקת מעט סירופ מייפל, לפזר מעט קינמון ולהניח מעל חצי כפית חמאה.
• בתחתית הכלי לצקת 1/2 כוס מים.
• לאפות בתנור בחום בינוני במשך 20 דקות, להרטיב את התפוחים ברוטב שהצטבר בתחתית הכלי, להמשיך לאפות עוד כ-25 דקות.

« הקודם
כל הזכויות שמורות לאתר המטבח של ורדה | צור קשר
נבנה באדיבות EyeWeb בניית אתרים לעסקים
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות כלי נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסטהגדל טקסט
  • הקטן טקסטהקטן טקסט
  • גווני אפורגווני אפור
  • ניגודיות גבוההניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכהניגודיות הפוכה
  • רקע בהיררקע בהיר
  • הדגשת קישוריםהדגשת קישורים
  • פונט קריאפונט קריא
  • איפוס איפוס